Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رییس جمهور درباره موضوع ادغام بانک‌ها در بانک سپه گفت: همه کارهای این طرح در کشور انجام شد و مجبور نشدیم از نرم‌افزارهای خارجی استفاده کنیم.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست، سورنا ستاری روز سه شنبه از یک شرکت زیر مجموعه یک هلدینگ فناوری اطلاعات و ارتباطات گروه مالی بازدید کرد و به سوالات رسانه‌ها پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی درباره  ارزیابی دولت از ادغام بانک ها در بانک سپه افزود: معتقدم این مزیت (انجام طرح بدون نیاز به نرم افزار خارجی) بسیار جدی است.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهور در پاسخ به این سوال که آیا رشد شرکت‌های دانش‌بنیان باعث ایجاد نگرانی است یا نه گفت: در سال گذشته حدود هزار شرکت دانش‌بنیان فعالیت خود را آغاز کردند که به اعتقاد من عدد زیادی نیست. امسال هم در سه ماه اول بیش از ۱۵۰ شرکت دانش‌بنیان اضافه شده است. دریافت نشان دانش‌بنیان، استانداردهای  مشخصی دارد که در کارگروه تعیین می‌شود.

وی درباره ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان و احتمال رانت‌جویی و کنار رفتن شرکت‌های نوآور حقیقی گفت: وام، حتما راهکار مناسبی برای شرکت‌ها نیست، مگر اینکه آنها به بلوغ رسیده باشند تا بتوانند از این وام‌ها استفاده کنند. از سوی دیگر، مبلغ این وام‌ها هم عجیب و غریب نیست. در عین حال، این شرکت‌ها یک بار ارزیابی می‌شوند و نکول وامی که می‌گیرند بسیار پایین و در حد دهم درصد است. مدیران بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان از اساتید دانشگاه هستند و واضح است که دنبال رانت‌جویی نیستند. من اعتقاد دارم که اگر قرار باشد کشور در جایی از وام‌دهی حمایت کند، همین‌جاست.

ستاری درباره برنامه‌های دولت در حوزه اقتصاد دیجیتال هم اظهار داشت: ‌کارگروه اقتصاد دیجیتال در دولت زیر نظر وزیر ارتباطات است و اتفاقا مصوبات خوبی هم دارد، اما حقیقت این است که این نوع فعالیت‌ها نیاز به کار فرهنگی  هم دارد. گرچه مصوبات دولت برای دستگاه‌ها اجباری است، اما همه باید تلاش کنیم که فرهنگ عمومی هم در این حوزه پیاده‌سازی شود.

در این بازدید، ستاری از معاونت‌های زیرساخت، توسعه محصول و بانکداری نوین بازدید و با متخصصان شرکت داتین گفت‌وگو کرد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: دانش بنیان ، سورنا ستاری ، شرکت دانش بنیان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانش بنیان سورنا ستاری شرکت دانش بنیان دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۶۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد

مدیر عامل شرکت دانش بنیان مزبور روز یکشنبه افزود: این دستگاه با هدف برنامه ریزی و پایش، کنترل و آمارگیری تعداد کشتار در کشتارگاه های طیور و جلوگیری از کشتار بی رویه و کمبود گوشت و پروتئین در سطح کشور تولید شده است.

مهدی شیدایی ادامه داد: شمارش کشتار ماکیان و نصب دستگاههای مانیتورینگ در کشتارگاه‌های طیور و ارسال اطلاعات برای ادارات جهاد کشاورزی، دامپروری و غیره می تواند نقشی مهم و راهبردی در تامین گوشت مصرفی، خوراک طیور و پشتیبانی کشاورزی داشته باشد.

وی توازن نبودن تولید و مصرف گوشت طیور را از مشکلات مهم برشمرد و گفت: مانیتورینگ همزمان میزان تولید گوشت گرم همه استان‌ها در یک صفحه با قابلیت نظارت و کنترل توسط مسوولان و دست اندرکاران بخش زیادی از مشکلات را رفع می کند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: این دستگاه که توانایی شمارش انواع کشتار شامل، مرغ، بوقلمون، بلدرچین، شتر مرغ و غیره را دارد، هم اکنون بر روی سه کشتارگاه «سپید بال، سیمین بال و زرین بال» بستک شهرستان گناباد و استان خراسان رضوی نصب و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

شیدایی اضافه کرد: این دستگاه توانایی اتوماسیون خطوط کشتارگاه و سردخانه هوشمند و پس از کشتار طیور نیز دستگاه‌های اندازه گیری دما ویژه مرحله بسته بندی و سردخانه و همچنین دستگاه های مخصوص اندازه گیری دما بصورت برخط (آنلاین)، ویژه حمل طیور تا مقصد را دارد.
۳۰ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد فناوری گناباد مشغول فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است