Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-06@07:52:52 GMT

اختصاص 200 هزار میلیارد ریال منابع قرض الحسنه

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۴۷۹۶

اختصاص 200 هزار میلیارد ریال منابع قرض الحسنه

حامد هیئت داودیان عضو هیئت‌مدیره بانک سپه از اختصاص بیش از 200 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه برای حمایت از نیازمندان در سال 1401 خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه: حامد هیئت داودیان عضو هیئت‌مدیره بانک سپه در برنامه زنده تلویزیونی «در پناه عشق» شبکه 2 سیما درباره برنامه‌های بانک سپه برای اعطای وام قرض‌الحسنه در سال 1401 گفت: ما در سال 1399 مبلغ 159 هزار میلیارد ریال را به امر قرض‌الحسنه اختصاص دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال 1400 مبلغ 184 هزار میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه پرداخت شد و در نظر داریم در سال جاری نیز 200 تا 220 هزار میلیارد را به سنت نیکوی قرض‌الحسنه تخصیص دهیم که برآورد ما این است 50 تا 60 درصد آن به وام ازدواج تعلق گیرد.
وی درباره اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه یادآور شد: در مورد قرض‌الحسنه، تمامی موارد مربوط به قرض‌الحسنه بر مبنای قانون عملیات بانکی بدون ربا در بانک سپه انجام می‌شود.
هیئت داودیان در پاسخ به این سؤال که آیا دریافت‌کنندگان تسهیلات واقعاً روال سختی را پیش رو خواهند داشت، اظهار داشت: روال آن سخت نیست، اما وظیفه‌داریم طبق بخش‌نامه‌های بانک مرکزی حداقل مدارک را اخذ نماییم؛ به‌طور مثال فردی که برای دریافت وام درمان مراجعه می‌کند، باید مستندات بیماری را که به تائید بیمارستان و پزشک رسیده به همراه داشته باشد.
وی افزود: با همکاران جلسات مختلفی را برگزار کردیم و آموزش‌های لازم هم داده‌شده و ازآنجاکه دولت محترم نیز تأکید کرده با حداقل ضمانت این وام در اختیار نیازمندان قرار گیرد، ما نیز این مهم را در دستور کار خود قرار دادیم.
عضو هیئت‌مدیره بانک سپه به وام بدون ضامن که وزیر محترم امور اقتصاد و دارایی دستور آن را ابلاغ کرده اشاره کرد و افزود: کسانی که حقوق خود را از بانک‌ها دریافت می‌کنند می‌توانند در صورت وجود منابع، تسهیلات قرض‌الحسنه دریافت کنند؛ چون حقوق به بانک موردنظر واریز می‌شود و بانک نیز می‌تواند اقساط را به‌موقع کسر کند و دیگر نیازی به ضامن وجود ندارد.
هیئت داودیان در پاسخ به این سؤال که سال 1400 را چطور ارزیابی می‌کند، تصریح کرد: خوشبختانه بانک سپه در سال 1400 مبلغ 184 هزار میلیارد ریال به امر قرض‌الحسنه اختصاص داد که از این مبلغ 88 هزار میلیارد ریال برای قرض الحسنه ازدواج و اشتغال زایی پرداخت شد. بنابراین بانک سپه علاوه بر مسئولیت حرفه ای خود در اقتصاد و بازار پولی، از مسئولیت اجتماعی خود نیز غافل نشده است.
عضو هیئت مدیره بانک سپه درباره جزئیات وام ازدواج در سال 1401 نیز اظهار داشت: تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای هریک از زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آن‌ها بعد از ۰۱/‏۰۱/‏۱۳۹۷‬ بوده است، 120 میلیون تومان و با دوره بازپرداخت ده‌ساله است و تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای زوج‌های زیر بیست‌وپنج سال و زوجه‌های زیر بیست‌وسه سال نیز 150 میلیون تومان خواهد بود که بانک سپه نیز همچون سال‌های گذشته این وام‌ها را در چارچوب قوانین بانک مرکزی به بهترین شکل در اختیار متقاضیان قرار خواهد داد. / انتهای پیام

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عضو هیئت مدیره بانک سپه تسهیلات قرض الحسنه هزار میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۴۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد

مسعود ایرانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

وی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳