Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک سپه به تشریح اقدامات مؤثر این بانک با محوریت اعتباری درخصوص حمایت از اشخاص و واحدهای آسیب‌دیده از ویروس کرونا در سال 1399 پرداخت.

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، محمدکاظم چقازردی اظهار داشت: بانک سپه در راستای اجرای برنامه جامع عملیاتی و نقش‌آفرینی در عرصه اقتصاد کشور سال 1399 را که «جهش تولید» نام‌گذاری شده بود با رویکردهای اصلی ناظر بر تعیین سیاست‌ها، برنامه‌های خود را حول محورهای؛ ارائه تسهیلات در حمایت از رونق تولید، همسو با سیاست‌های کلان اقتصادی از طریق مشارکت در تأمین مالی طرح‌های کلان اقتصادی و نیز پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های اقتصادی کوچک، متوسط و کارآفرینان آسیب‌‌دیده با استفاده حداکثری از ظرفیت اعتباری بانک، به‌منظور کاهش تبعات ناشی از شیوع ویروس کرونا، بهبود وضعیت اقتصادی و رونق تولید تنظیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



* اختصاص بیش از 6 هزار میلیارد ریال اعتبار تسهیلاتی به مستأجرین آسیب‌دیده از کرونا

مدیرعامل بانک سپه مجموع اقدامات موثر این بانک در سال 1399 را اختصاص بیش از به 6 هزار میلیارد ریال اعتبار و تسهیلات عنوان کرد و افزود: این رقم در قالب ودیعه مسکن به مستأجرین حائز شرایط و آسیب‌دیده از ویروس کرونا پرداخت شده است.

* پرداخت نزدیک به 38 هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی

محمدکاظم چقازردی با اشاره به اینکه تسهیلات تکلیفی بانک سپه در 6 بخش ارائه شده است، اظهار داشت: نزدیک به 38 هزار میلیارد ریال مجموع پرداختی اختصاص یافته به تسهیلات گیرندگان در حوزه‌های؛ حوادث قهری، تسهیلات خرید یا ساخت مسکن آزادگان، جانبازان و خانواده شهدا (بنیاد شهید)، تسهیلات بهسازی، نوسازی و سرمایه گردش واحدهای نانوایی، اشتغال ایثارگران از طریق صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران، تسهیلات پرداختی ارزان قیمت مسکن و ... به مجموعه نیروهای مسلح و نیز تسهیلات خرید یا ساخت مسکن قضات قوه قضاییه، نخبگان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها می‌باشد.

* پرداخت 29 هزار میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه ازدواج

مدیرعامل بانک سپه با بیان اینکه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج طی پنج سال اخیر روند صعودی در این بانک داشته است، گفت: پرداخت نزدیک به 29 هزار میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه ازدواج برای کمک به تسهیل ازدواج جوانان در سال 1399 نشان از هم‌راستایی برنامه‌های این بانک با سیاست‌های دولت دارد.

* اختصاص اعتبار به‌منظور بهسازی و نوسازی مسکن روستایی

چقازردی همچنین درخصوص اقدامات بانک سپه در زمینه تسهیلات بهسازی و نوسازی مسکن روستایی گفت: در این بخش که از جمله تکالیف ابلاغی بانک مرکزی است، نزدیک به 7 هزار میلیارد ریال تسهیلات در قالب مشارکت مدنی (بهسازی و نوسازی مسکن) به سرپرستان خانواده‌های واجد شرایط پرداخت گردید.

* پرداخت 4 هزار و چهارصد میلیارد ریال تسهیلات خوداشتغالی

رئیس هیأت مدیره بانک سپه با تأکید بر ضرورت حمایت بانک‌های کشور از اقشار آسیب‌پذیر جامعه به‌ویژه در شرایط اقتصادی فعلی، تصریح کرد: بانک سپه به‌منظور کمک به خوداتکایی خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی(ره) و سازمان بهزیستی سال گذشته 4 هزار و چهارصد میلیارد ریال به اشتغال خانوارهای واجد شرایط اختصاص داد.

* اختصاص اعتبار ویژه به صنوف و اقشار آسیب‌دیده ناشی از کرونا

مدیر عامل بانک سپه ضمن تشریح اقدامات بانک سپه درخصوص اعطای تسهیلات ویژه به صنوف و اقشار آسیب‌دیده ناشی از کرونا در سال گذشته، ابراز داشت: این بانک به‌منظور ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود و تحقق اهداف ابلاغی بانک مرکزی، اقدامات مؤثر تسهیل‌کننده‌ای در پرداخت تسهیلات به آسیب‌دیدگان ناشی از شیوع کرونا انجام و به شعب خود در سراسر کشور اختیارات ویژه داد.

وی با بیان اینکه بانک سپه سال گذشته 5 هزار و 700 میلیارد ریال در قالب بیش از 46 هزار فقره تسهیلات به کسب‌وکارهای آسیب دیده ناشی از ویروس کرونا اختصاص داده است، گفت: صاحبان کسب و کارهای؛ تولید و توزیع پوشاک، کیف و کفش، تولید و توزیع غذاهای آماده، حمل و نقل عمومی برون شهری و درون شهری، دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری و زیارتی، مراکز و مجتمع‌های فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانه‌ای، باشگاه‌های ورزشی و تفریحی، آموزشگاه‌ها و سالن‌ها، موسسات خصوصی، دارای پروانه بهره‌برداری از وزارت بهداشت که در حوزه‌های درمانی و تشخیصی اعم از آزمایشگاهی و پاراکلینیکی فعال هستند، واحدهای پرورش مرغ گوشتی و مرغ مادر گوشتی، مراکز تولید محصولات گلخانه‌ای و صیفی‌جات صادرتی و مراکز تولید و عرضه گیاهان زینتی و ماهیان زینتی می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه کارا از تسهیلات اعطایی به این بخش بهره‌مند گردند.

چقازردی تأکید کرد: دریافت اعتبار و تسهیلات اختصاص یافته به کسب‌وکارهای آسیب دیده ناشی از ویروس کرونا، مشروط به معرفی از طریق سامانه کارا (سامانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) بوده که درخواست‌های واصله واحدهای معرفی شده پس از احراز شرایط به ایشان پرداخت شده است.

* پرداخت 22 هزار میلیارد ریال تسهیلات به یارانه‌بگیران

رئیس هیأت مدیره بانک سپه اختصاص حدود 22 هزار میلیارد ریال از بودجه تسهیلاتی بانک را به یارانه‌بگیران آسیب‌دیده از ویروس کرونا عنوان کرد و افزود: این بانک سال گذشته به‌منظور افزایش قدرت خرید و نقدینگی متقاضیان کم‌درآمد و یارانه بگیر، نسبت به واریز چندین مرحله وام قرض‌الحسنه به حساب یارانه‌بگیران آسیب‌دیده ناشی از شیوع کرونا مطابق فهرست اعلامی از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اقدام کرد.

* پرداخت 12 هزار میلیارد ریال تسهیلات به بنگاه‌های کوچک و متوسط

مدیرعامل بانک سپه با بیان اینکه در بودجه تسهیلاتی سال 1399 بیش از 12 هزار میلیارد ریال از تسهیلات پرداختی به تأمین مالی بنگاه‌های کوچک و متوسط اختصاص یافت، اظهار داشت: بنگاه‌های اقتصادی کوچک دارای کارکنان کمتر از 50 نفر و بنگاه‌های اقتصادی متوسط دارای کارکنان تا 100 نفر از تسهیلات بانک سپه بهره‌مند هستند.

وی در پایان با اشاره به درگیر شدن تعداد زیادی از هم‌وطنان به ویروس کرونا، برای همه مردم آرزوی سلامتی و برای درگذشتگان این اپیدمی خواستار علو درجات از درگاه خداوند شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک سپه پول نیوز وام ازدواج وام کرونا بنگاه های کوچک هزار میلیارد ریال تسهیلات آسیب دیده ناشی ویروس کرونا آسیب دیده بانک سپه قرض الحسنه سال گذشته سال 1399

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۶۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت خسارت به خسارت دیدگان ترکیدگی لوله آب در خیابان مهدی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیر آب و فاضلاب منطقه دو یزد در گفتگو با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: در پی ترکیدگی لوله آب در خیابان مهدی عوامل به سرعت در محل حاضر و کار مهار اب و آب کشیدن از ملک حدود ۲ ساعت طول کشید.


اسماعیلی افزود: کار مرمت ۱۶: ۳۰ دقیقه به پایان رسید و جریان آب برقرار شد.


وی ادامه داد: در این حادثه به یک واحد مسکونی آسیب کلی وارد شد با همکاری مسئولین و عوامل مربوطه عملیات اسکان موقت این خانواده انجام شد و دوباب مغازه آسیب دیدند.


اسماعیلی گفت: مقرر شد به محض برقراری ایمنی کار تخلیه جنس انجام شود و مغازه جدیدی اجاره و جنس‌ها به آنجا منتقل شود.
وی ادامه داد: کار تکمیل پرونده زیان دیده‌ها به بیمه پس از تعطیلی انجام می‌شود و خسارت به خسارت دیدگان پرداخت خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • پرداخت خسارت به خسارت دیدگان ترکیدگی لوله آب در خیابان مهدی
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل