Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - مدیر شعب منطقه مرکزی گفت: بانک سپه رتبه نخست استان مرکزی را در پرداخت تسهیلات به بنگاههای کوچک و متوسط طی سال جاری به خود اختصاص داد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، امراله زند ضمن اعلام خبر فوق، افزود: همکاری بانک سپه با کارگروه طرح ایجاد رونق در واحدهای صنعتی کوچک و متوسط و متقاضیان سرمایه‌ گذاری صنعتی و تولیدی در استان مرکزی مطلوب بوده و این بانک با پرداخت 1112 فقره تسهیلات به مبلغ هزار و 51 میلیارد ریال در حوزه طرح رونق تولید واحدهای کوچک و متوسط رتبه نخست را در استان کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اهمیت حضور بانک‌ها در عرصه تولید کشور افزود:با توجه به فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر اهتمام جدی به موضوع تولید و اشتغال بانک‌ها باید حضور پررنگ‌تری در این زمینه داشته باشند.



زند تصریح کرد: بانک سپه در پرداخت تسهیلات سرمایه‌گذاری ثابت و سرمایه در گردش هیچ گونه مشکلی ندارد و کلیه طرح‌ها بر اساس نتایج کارشناسی مصوب در کوتاه ترین زمان ممکن به متقاضیان پرداخت شده است.
 
* عبور فعالیت های ارزی منطقه از 65 میلیون دلار

مدیر شعب منطقه مرکزی گفت: با استفاده از فرصت های پیش آمده در پسابرجام از ابتدای سال 96 تا پایان آذرماه مبلغ 65 میلیون و 667 هزار دلار فعالیت ارزی داشته ایم که شامل 284 فقره حواله به مبلغ 52 میلیون و 441 هزار دلار و 39 فقره اعتبار اسنادی 13 میلیون و 258 هزار دلار بوده که در حوزه اعتبارات اسنادی نشان دهنده رشد 395 درصدی نسبت به پایان سال گذشته است.
به گفته زند کلیه شعب منطقه دارای عملیات ارزی بوده و تعداد 10 شعبه نیز در حوزه حواله و اعتبار اسنادی ارزی فعالیت دارند.
 
* کسب رتبه اول رشد منابع در استان

وی همچنین از افزایش منابع بانک سپه استان در سال جاری خبر داد و افزود: منابع این بانک در استان از 10 هزار و 124 میلیارد ریال در پایان سال 95 به 13 هزار میلیارد ریال در پایان آذر سال جاری رسیده که نشان از رشد 29 درصدی در 9ماهه نخست سال است.

زند افزود:با توجه به رشد 29 درصدی منابع سهم درصد منابع بانک سپه در استان از 7.9 به 8.6 افزایش یافته و همچنین سرانه منابع شعب از 306 میلیارد به 419 میلیارد ریال و سرانه پرسنلی از 34 میلیارد به 46 میلیارد ریال رسیده است.

وی ارتقای جایگاه بانک سپه در استان مرکزی طی سالهای اخیر نشان دهنده تلاش مضاعف و هدفمند پرسنل منطقه دانست.
 
* پرداخت 1400 فقره وام ازدواج

زند در خصوص عملکرد بانک سپه در زمینه پرداخت تسهیلات ازدواج اظهارداشت:بانک سپه در قالب اجرای طرح ضربتی1400 فقره وام ازدواج با اعتباری بیش از 150 میلیارد ریال به متقاضیان واجد شرایط در استان مرکزی از ابتدای سال تا پایان آذر ماه پرداخت کرده است.

وی افزود: این اقدام بانک سپه باعث رضایتمندی مشتریان شد بطوری که انعکاس مطلوبی در رسانه های استانی داشته است.
 
* پرداخت 3042 فقره تسهیلات کارت اعتباری برای رفع نیاز ضروری خانوارها و اقشار کم درآمد
زند گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه جهت رفع نیاز ضروری اقشار کم درآمد و کمک به اقتصاد آنها تعداد 3042 فقره کارت اعتباری به میزان 365 میلیارد ریال پرداخت شده است.
 
* کمک به اقشار آسیب پذیر

مدیر منطقه مرکزی گفت: تسهیلات پرداخت شده توسط بانک سپه به اقشار آسیب پذیر تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در استان از ابتدای سال 96 تا پایان آذرماه 220 فقره به مبلغ 31 میلیارد ریال بوده است.

به گفته وی پرداخت تسهیلات به اقشار آسیب پذیر در کمترین زمان ممکن بررسی و پرداخت شده تا قسمتی از مشکلات این قشر از جامعه را پوشش دهد.
 
* کمک بلاعوض بانک سپه به بیمارستان امام علی (ع) شهر کمیجان

با حمایت بانک سپه بخشی از تجهیزات مورد نیاز بیمارستان کمیجان خریداری و نصب شده است.

امراله زند گفت: در همین راستا با کمک 2 میلیارد و 500 میلیون ریالی مدیریت شعب بانک سپه استان مرکزی به تجهیز بیمارستان کمیجان، روند تجهیز و راه‌اندازی بخش‌های مختلف این بیمارستان سرعت گرفته است.

وی گفت: بیمارستان امام علی(ع) کمیجان 14 سال پیش به همت یکی از خیرین کمیجان احداث و تکمیل شده است که به دلیل نبود تجهیزات کافی و عدم حضور پزشکان متخصص در این شهرستان، درصد اشغال تخت آن تا دو سال گذشته حدود 7 درصد بوده است که با کمک بلاعوض بانک سپه و پیگیری‌های صورت‌گرفته توسط دانشگاه علوم پزشکی استان و استقرار 21 پزشک که 6 نفر از آنان را پزشکان متخصص تشکیل می‌دهند، ضریب اشغال تخت در این بیمارستان به بیش از صددرصد رسیده است.

وی ادامه داد :بانک سپه این مبلغ را در راستای سیاستهای کمک به رفع فقر و محرومیت‌ زدایی در مناطق کمتر توسعه‌یافته استان پرداخت کرده است.

زند با اشاره به همراهی سیاست های بانک سپه با دولت تدبیر و امید با تقدیر از حسن‌توجه چقازردی مدیر عامل بانک سپه و اعضای هیئت مدیره نسبت به توانمند‌سازی مناطق محروم استان مرکزی گفت:امیدواریم با استمرار این سیاستها بتوانیم گام بلندتری در راستای توسعه استان برداریم.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۷۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است

فرید ولدی کارشناس اقتصادی در رابطه با لزوم سیاست ارزی مناسب کشور در زمان تحریم به خبرنگار قدس گفت: در هر کشوری متناسب با ساختار اقتصادی آن کشور، سیاست ارزی و رژیم ارزی متفاوتی وجود دارد. بین سیاست های ارزی کشورهای مختلف تفاوت های زیادی وجود دارد. عوامل مختلفی بر طراحی سیاست های ارزی کشورها تاثیر می گذارد از جمله حجم و تنوع تجارت خارجی، عمق بازارهای مالی ثبات اقتصاد کلان و احتمال وقوع شوک های خارجی. اکثر اقتصادهای کوچک و بی ثبات به ویژه کشورهای دارای سابقه تورم های بالا، از یک لنگر اسمی ارز برای ثبات پولی و کنترل تورم استفاده می کنند و تابع رژیم های ارزی "میخکوب سخت" هستند یعنی پول ملی خود را به یک ارز خارجی مانند دلار یا به سبدی از ارزهای خارجی میخکوب می کنند. گروه دوم میخکوب متعارف هستند و گروه بعدی میانه، شناور شناور آزاد. رژیم ارزی در ایران با کمی اغماض می توان گفت یک رژیم میانه است.

وی ادامه داد: در یک اقتصاد تورمی مانند ایران، تثبیت نرخ ارز اسمی به مدت طولانی با سیاست تخصیص ارز چندنرخی در اقتصاد بدون توجه به قیمت بازار آزاد منجر به کاهش نرخ ارز حقیقی، کاهش ذخایر ارزی بانک مرکزی، کاهش صادرات، افزایش واردات، افزایش قاچاق و کاهش توان رقابت پذیری اقتصاد ملی و تضعیف رشد اقتصادی می شود. بیش از ۵۵ درصد درآمدهای دولت از محل صدور نفت تامین می شوند که با توجه به نرخ تسعیر ارز از دلار به ریال سیاست ارزی دولت نیز تعیین می شود. بنابراین سیاست های ارزی تاثیر غیر قابل انکاری بر بودجه دولت دارد پس نتیجه می گیریم سیاست های ارزی غلط می تواند تاثیر بر بودجه دولت و شرایط مالی و رفاهی مردم به طور مستقیم داشته باشد.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به سیاست مخرب ارز چندنرخی در اقتصاد گفت: آنچه در حال حاضر شاهد آن هستیم تخصیص غلط ارزی بانک مرکزی به واردات کالاهای اساسی است که اول از همه موجب کاهش منابع ریالی بودجه و در نتیجه ناتراز شدن بودجه و کاهش توسعه کشور شده است؛ همچنین تخصیص ارز به واردات، رقیب بخش مولد اقتصاد کشور خواهد شد که با ارز بازار آزاد تولید دارد و در نتیجه تضعیف تولید داخلی را نیز به همراه خواهد داشت؛ ثالثا مسیر غلط حمایت ارزی به جای دخالت در قیمت بازار و در نتیجه محدودیت تجارت خارجی محصولات کشاورزی و افزایش قاچاق، باید بر اعطای کالابرگ در انتهای زنجیره همراه باشد.

وی گفت: متاسفانه سیاست ارزی دولت که به درستی ارز 4200 تومانی را حذف کرد ولی حالا خود درگیر ارز جدید چندنرخی در اقتصاد شده است که به واسطه آن ارز 28500 تومانی توسط بانک مرکزی به برخی عرضه می‌شود ولی قیمت کالاهای اساسی در بازار آزاد با قیمت ارز بازار آزاد خود را مچ کرده است و همچنین امضاهای طلایی نیز برای تخصیص این ارز رانتی به چه کسی و با چه هدف و وارداتی نیز دوباره مطرح می‌شود. در این میان رشد اقتصادی کشور حاصل از رکوردشکنی در فروش نفت و توسعه تجارت انرژی ایران به دلیل تخصیص کامل ارزهای نفتی به دلار 28500 تومانی به صورت کامل هیچ اثرگذاری در زندگی مردم ندارد و همین امر سبب شده است سیاست های ارزی غلط باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی و رکوردشکنی در فروش نفت خام ایران در زندگی مردم شده است

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!